Nyheter

Här kan du läsa större nyheter runtom roadracingen/teamet!

Följ oss för mer frekventa uppdateringar på teamets sociala medier nedanför. Eller besök bloggen som också uppdateras frekvent!

SM 2020!

Nu är SM tävlingarna spikade efter COVID-19 och info samt datum går att läsa på https://www.svemo.se/Nyheter/Roadracing/SMRoadracing2020

Covid-19

Det går nog inte missa att världen har fått en stor utmaning just nu med det nya Corona Viruset. Självklart försöker vi i teamet att göra vad vi kan för att dra vårt strå till stacken. Just nu kör vi samtal via telefon,SMS och andra möjligheter för att inte utsätta oss för viruset som härjar fritt just nu utan något vidare botemedel hittils. Jag som förare försöker träna hemma eller ute i skogen bortom folk så att jag inte får Corona.

Tävlingarna återstår att se men läget just nu 1 April är att det inte blir några tävlingar alls tillsvidare men träningar bör kunna genomföras. Det är självklart jättetråkigt men samtidigt försöker vi i teamet se positivt, kan planera allt bättre samt bygga vidare på logistiken och försöka köra fler träningar.

Mer info går att läsa på https://www.svemo.se/forbundet/Corona/

%d bloggare gillar detta: