Teamet

Vi är ett litet team som kör Roadracing SM med ett brett utbud av talanger och erfarenheter. Vi brinner för det vi gör och alla vill att vår förare Robert Jönsson ska kunna utvecklas! Vi ser fram emot att få driva detta team vidare och fortsätta ha riktigt roligt vid varje körning.

Teamet startades 2015 av Robert och hans far Krister Jönsson tidigare Rally förare med SAAB V4. Just 2015 körde Robert MiniGP för första gången. 2016 kom Robert femma. Samma år han gjorde tävlingsdebut. Det var ett tufft år som innebar två rejäla krascher som kostade medalj platserna men vi var nöjda. Inför 2017 byggdes teamet ut med coach Anders Nordlander, Fystränare Hans Brewitz och Sebastian Grosvernier som designer. Tanken var nu A2 Cup (Nuvarande SSP300) och så blev det Robert gick upp på en KTM RC390. När det närmade sig hoppade även en kompis Marcus Johansson från MiniGP på och blev mekaniker för teamet ihop med Krister. Marcus har nu mera hoppat av då han saknar tiden men är med och stöttar på distans.

Nu 2020 kör Robert Jönsson 600CC i Rookie 600 klassen!

Robert Jönsson

Team ägare och förare

Jag är en arbetsam och glad 23 åring som brinner för Roadracing och företagande! Alltid funnits ett motorintresse sen barn då min far är före detta rallyförare. Tillvardags driver jag egen rekondfirma i Tibro.När jag inte jobbar utöver hojåkandet så är det lite spelande då man fortfarande är en liten tekniknörd innerst inne då jag tidigare är utbildad IT tekniker. Utöver det så brinner jag för rekond av fordon samt bygga och stylea bilar samt lackering.

Krister Jönsson

Förste mekaniker

Carina Holm

Kock

Anders Nordlander

Racing Coach

Hans Brewitz

Fystränare och mental coach


Sebastian Grosvernier

Designer

Marcus Johansson

Före detta mekaniker men nu mera supporter på distans!

Vill du bli en av oss eller stötta oss?


%d bloggare gillar detta: